Smart Event Manager

Smart event manager

Smart event manager is een software pakket van Voorraedt. In dit pakket kunnen evenementen worden gepland en ook de uiteindelijke verkoopfacturen worden verstuurd naar de klant.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden een koppeling aan met AFAS Profit. Deze koppeling zorgt ervoor dat een debiteur maar op één plek ingevoerd hoeft te worden. Hiervoor is een naadloze integratie met AFAS InSite ontwikkeld. 
Het is echter ook mogelijk om de debiteuren vanuit SEM aan te maken in AFAS Profit. 

Debiteuren

Via InSite kan direct een klant worden aangemaakt in AFAS Profit en tegelijkertijd wordt de debiteur aangemaakt in SEM. Daarna kan direct een evenement in SEM worden aangemaakt voor de klant.

Verkoopfacturen

Nadat de verkoopfacturen zijn verstuurd vanuit SEM bieden verwerken wij deze verder in AFAS. Deze worden geboekt als verkoopfactuur-journaalpost. Hiermee is het debiteurenbeheer volledig vanuit AFAS te realiseren. Vraagt de klant om de verkoopfactuur? Geen probleem, deze wordt ook meegestuurd naar AFAS als PDF bij de boeking.

Betalingen terug in SEM

Omdat de gebruikers van SEM veelal niet bij de debiteuren in AFAS kunnen komen, worden de gedane betalingen door ons ook teruggegeven aan SEM. Zodoende is in SEM ook te zien of een verkoopfactuur betaald is of niet.