Ticketmatic

Ticketmatic

Ticketmatic verzorgt voor vele theaters en evenementen de kaartverkoop. 

Wat bieden wij aan?

Via de website en kassa's worden continue kaarten verkocht. Deze verkopen moeten ook in de financiƫle administratie worden verwerkt. Wij houden rekening met de status van de voorstelling. Is de voorstelling in Ticketmatic nog niet gesloten, dan worden de ontvangsten nog niet als omzet maar als balanspost geboekt. Pas na het afsluiten van de voorstelling in Ticketmatic worden deze boekingen omgezet naar omzet.
Omdat wij elke dag de verkopen verwerken, heeft u altijd een goed (financieel) overzicht.

Verkoop naar balans

Dagelijks worden de verkopen verwerkt waarbij de ontvangsten geboekt worden als balanspost. Daarbij kan onderscheid worden gemaakt tussen pin, contant, bank enz. enz. Dit kan zelf worden ingericht.

Doorboeken naar omzet

Is de voorstelling afgesloten, dan worden de eerdere boekingen naar de balans gecorrigeerd en worden nu geboekt als omzet.

Borderellen uit Yesplan

Als de borderellen worden bijgehouden in Yesplan en de koppeling tussen Yesplan en Ticketmatic wordt gebruikt, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de borderellen ook verwerkt worden in AFAS. De manier waarop deze worden berekend worden door ons ook zo overgenomen zodat de financiƫle administratie gelijk is aan Yesplan.